top of page

             MINDSHIFT ONLINE PROGRAM
 

 

 

 

 

Pitaš se je li moguće s lakoćom donijeti važne odluke, bez da putem izgoriš i potrošiš vrijeme čekajući idealan scenarij?

Jesi li možda jedna od onih osoba, koju priželjkuje više mirnoće uma, dok se događaju gotovo svakodnevne stresne i ne planirane situacije?

Rado bi nešto promijenila, ali ne znaš odakle krenuti?

Gubiš strpljenje i to te umara?

Brzo reagiraš a poslije se osjećaš iscrpljeno?

Umaraju te vlastite misli i ne znaš kako ih zaustaviti?

Prepoznajem se u ovim rečenicama. ŽELIM STVARNU PROMJENU.

 

Cilj programa je, postići miran um,  jasnoću i samopouzdanje te sposobnost upravljanja vlastitim mislima i emocijama. Cilj je živjeti svjesno a ne stresno.

 

Predavač: Maja Prović, certificirani mind & mindfulness trener

Moje Ime je Maja. Ljubiteljica konja i strastveni predavač . Jednom sam bila uplašena, nesigurna osoba, koja je patila od nedostatka ljubavi prema sebi. To mi je donijelo velike bolesti i nedaće. Krenula sam u potragu za znanjem koje će značajno, unaprijediti moj život.  Usvojila sam znanja koja su mi pomogla da u samo tri godine, postignem nezamislive rezultate. Rezultati koje sam postigla, bili su iznad svakog očekivanja. Doslovno, nevjerojatni.

Od 2018- 2021. pored tada, redovnog managerskog posla u samo tri godine, uspjela sam opušteno i bez burn outa postići ovo:

·        izdavanje knjige "MISLI, KRENI I OSTVARI SVE"

·        Certifikat na dvogodišnjoj međunarodnoj akademiji MIND EXPERT GROWTH, Belgium

·        Certifikat na hrvatskoj akademiji za life coaching and mindfulness

·        Autorska konferencija THINKING POWER koja je u Zagrebu okupila 600 ljudi 

·        Lansirana 3 programa i platforma osobnog rasta i razvoja

·        održano preko 1.000 sati seminara i edukacija godišnje

 

Naučila sam ključne i vrlo lagane metode, koje kroz programe dajem i tebi.

Evo što kažu neki od polaznika programa

"Nakon tvog podučavanja, OSJEĆAM SE FANTASTIČNO! Toliku razliku primijetim, reakcije još smirenije nego prije a okolina klasično divlja a u meni mir i zadovoljstvo hvala Majo, na novim znanjima."

Ivana, I.

„Nakon sva tri programa i druženja s tobom private uvelike mi je pomoglo i pomaže u restartanju mog uma. Što bi značilo da sve programe koji su snimljeni kroz život, a apsolutno se nisu pokazali dobrima za mene i moju okolinu, su uspješno obrisani ili su u procesu brisanja. Pronalazak unutarnjeg mira je neprocjenjiv, a biti u SADA je bilo otkriće za mene. OK još uvijek ima tu prostora za rad, ima tu situacija koje su mi ajme, ali sada puno brže stanem na loptu, osvijestim ih i vratim se sebi.”

Bella Sandra, Engleska
TV host, youtube Podcast"Lovely Dream Job"

“Dobila sam puno više sampuzdanja, naučila što je to u prvom redu mindset i kako živjeti i biti mindful, biti fokusiran na sebe i svoj cilj, otvoriti se za nova znanja i učenja. Imati mentora je kao da imaš još jedan dodatni vjetar u leđa koji te gura naprijed, podsječa te na tvoj cilj i fokus, tješi te i daje ti podšku i kada podška izostane od onih od koji se najviše nadaš i očekuješ.Moja ideja je zaživjela, postala sam hrabrija i odvažnija i snovi i vizije se ostvaruju!“

“Da mi je netko rekao u januaru ove godine da ću u septembru već pokrenuti moj hobi u nešto ozbiljnije i da ću biti autorica knjige " Dnevnik uspjeha" ne bi nikad ama baš nikad povjerovala. Program je tako jednostavan i u isto vrijeme tako moćan da djela pričaju sama. Meni lično je pomogao da izađem iz zone komfora I da učvrstim  vjeru u život i u sopstvenu moć. Predivno je vidjeti gdje sam danas u odnosu na prije par mjeseci i ko zna gdje ću biti sutra. “

Maja Pažanin

Lorena Mudražija, Italija
Autorica "Dnevnika uspjeha"

Andrea Nemesis, Zagreb
Autor knjiga Nemesis

“Naučila si me slušati svoj glas, izaći iz zone komfora koja me gušila, naučila si me da promjena nije laka ali definitivno potrebna. Naučila si me mnogo, ali najviše od svega naučila si me voljeti sebe. Prihvati sebe. Biti ono što trebam biti i napokon živjeti život kakav želim. Dala si mi alate poprijeko potrebne za nastavak čak i kad mi se čini da ništa ne ide kako bi na to htjela. Naučila si me vjerovati u svoje snove i slijediti svoj unutarnji glas. Kada sam upisala program bila sam na dnu, nisam imala ideju kako da se izvučem. Imala sam samo svoju knjigu i volju za promjenom. Ti si znala da je to dovoljno. “

Lucija Oštrić, Zagreb

“Prekrasno je upoznati nekog tko svojim primjerom pokazuje koliko imamo volje, ljubavi i razumijevanja u sebi i ne ustručava se dijeliti ih.
Uživam u svakom susretu s Majom jer me uvijek potiče da budem najbolja što mogu. Vidi moje potencijale i pomaže mi u njihovom ispunjenju. Rad s njom donio mi je obilje koje mi je falilo u životu - obilje ljubavi i razumijevanja. Napokon volim život, volim sebe i svoju okolinu. Također mi je donio znanja i alate koji će ostati sa mnom još dugo”

Ivana Mihalić, Zagreb
Hand4pets

“Nakon više odslušanih seminara završila sam Mastermind program koji smatram bazom koja pruža osnove iz osobnog razvoja. Nakon toga Mindfullness, program obogaćen mnoštvom kratkih vježbica u kojima se teorija pretače u praksu.

Od srca preporučujem Maju kao mentoricu jer uz mnoštvo kvalitetnih sadržaja, dobijete i podršku grupe predivnih ljudi i prijateljski pristup mentorice koja je uvijek tu za nas.“

Štefka Cicmanović Zimet, Slovenija
Štefi Green prirodni proizvodi

„Moja 4-člana obitelj, završila je ovaj program kod Maje koja je odlična osoba, trenerica i mentorica. Naučila sam gledati iz druge perspektive na sebe, moj osobni i profesionalni život, počela se voljeti i brinuti za sebe i upoznala predivne ljude koji razmišljaju slično. Pokrenula sam privatan posao i u programu već ostvarila zaradu. Odlično iskustvo i najbolja škola za život dosada! Tko uvidi da nije zadovoljan svojim životom i želi promijeniti nešto, ovo je najbolji način da vam uspije!“

Kristina Tomas, Slovenija
Fitness za trudnice, body & mind coach

„Željeći promijeniti život na bolje i tadašnje rezultate: bez posla (novaca), nezadovoljna u partnerskom odnosu, ne znajući što želim raditi otkrila sam  Maju i rekla sam sebi: sve ili ništa! Danas radim ono što volim i što me ispunjava, imam slobodu, mentalnu snagu i znanje, samopuzdanje i živim ljubav iz bajke.Tražila sam sve i dobila sve.“

Vlatka Juzbašić, Zagreb
Autor "Dnevnika zahvalnosti"

„Program mi je donio velike dobrobiti: povećala sam razinu svjesnosti, imam veće samopouzdanje, brže donosim odluke, vjerujem u sebe da mogu ostvariti sve što zamislim, imam podršku Maje 24/7 na čemu sam jako zahvalna i imam divne prijatelje koji su zajedno na našem zajedničkom putu. Tijekom programa sam osmislila svoj projekt. Izradila sam PRVI HRVATSKI Dnevnik zahvalnosti koji možete naći u knjižarama Hoću knjigu. Na Dnevnik sam neizmjerno ponosna”

Lidija K., Zagreb
poduzetnica

Majinih 6 mentalnih mišića iz programa MINDSHIFT mi je otvorio čitav spektar mogućnosti
za osobni rast. Iako se program sastoji od mnogo više lekcija i znanja, samo tih 6 znanja
svakom čovjeku može poboljšati svakodnevni život na entu. Beskrajno sam zahvalna na
prilici koja mi je došla u život s ovim programom te ga toplo i iz sveg srca preporučam svim
stanovnicima ove planete bez obzira na dob i spol.

Dragana, Srbija

Izuzetno koristan program, koji bi svaka osoba trebala da prođe. Lekcije su detaljno
objašnjene i uvijek su dati primeri za sve što učimo.Ljubav prema sebi se povećava , kritika
i strah se smanjuje, tako da postaješ sve produktivniji , kreativniji .. Bolje razumijem sebe i
komunikacija s drugima je puno bolja.

A.K.

Program je definitivno odlično osmišljen i jako mi je pomogao da neke stvarim gledam na
drugačiji način. Odlično objašnjen i moze se primjeniti na svakodnevne životne situacije.
Pomogao mi je da na jednostavan način dođem do svog mira.

I.C.

U početku sam dvojila da li da upišem program, a danas sam zahvalna na svim lekcijama koje su mi promijenile život i naučile me da je biti prisutan u trenutku i usklađivanje uma i tijela moja najbitnija lekcija za cijeli život.
Program je za svaku preporuku, odlično koncipiran po principu korak po korak, pun interaktivnog materijala i svakako upotpunjen Majinom podrškom.

 • Za ljude koji imaju nemirne misli i često previše razmišljaju

 • Vas koji želite novu razinu svjesnosti i mindfulness kao stil života

 • Za vas koji želite promjeniti svoja uvjerenja i blokade

 • Naučiti upravljati svojom pozornošću, koristiti intuiciju, maštu i slobodnu volju

 • Razumjeti svoje misli i naučiti promatrati svoje emocije

 • Sačuvati do kraja dana svoju energiju u urbanom načinu života

 • Savladati tehnike i učenja mindfulnessa uz svakodnevnu primjenu

 • Naučiti biti u miru sa sobom i kada okolnosti ne idu u prilog

 • Za sve vas koji ste edukatori i želite proširiti svoje znanje te ga prenijeti dalje

Ukupno trajanje programa je 6 mjeseci. To je vrijeme u kojem imate pristup svim lekcijama i sadržaju.

Prva razina MINDSET SHIFT - je proces osvještavanja i podizanja razine svjesnosti.

Druga razina MINDFULNESS ŽIVOT SADA - Mindfulness je vještina postizanja svjesnosti trenutka bez da u njemu kritiziramo, osuđujemo i definiramo ono što jest. Mindfulness vam daje mogućnost da zadržite mir sa sobom u svakodnevnim izazovima, i ovladate svojim mislima i emocijama.

Mindfulness vam može koristiti ukoliko:

 

·        Imate „užurbane“ misli i previše razmišljate

·        Imate strahove od budućnosti i donošenja odluka

·        Previše analizirate i to vas potroši

·        Želite naučiti biti u miru umjesto u stresu

·        Želite s lakoćom razumjeti i prihvaćati svakodnevne izazove

·        Želite ostati u miru iako stvari ne idu kako biste htjeli

·        Imate sklonost „vrtjeti“ filmove prošlosti ili se „pozicionirati“ predaleko u budućnost

·        Težite spoznati jednu novu razinu svjesnosti kroz sebe

 

Ovaj program je inovativan, jednostavan i prilagođen stvarnom-urbanom životu.  Lagane i kratke lekcije vode vas korak po korak u postizanju ravnoteže i mira sa sobom, kroz sve potrebne vještine svjesne umjeste stresne svakodnevice.

 

Na ovoj razini učite biti u miru i u urbanom načinu života i postojećem okruženju, prepoznajete svoje misli i emocije u tijelu i mijenjate njihov energetski tijek, prepoznajete otpore i koristite tehnike da ih otklonite, usvajate ključne tehnike za smirivanje uma, razumijete ego, ostvarujete mentalnu i emocionalnu ravnotežu sa sobom i okruženjem.

 • Ukupno 70 lekcija edukacijsko radnog sadržaja

 • 2 razine edukacije

 • Garantirano višu razinu svjesnosti i nove rezultate uz primjenu sadržaja

 • Preko 60 radnih vježbi i listova

 • Individualni uživo mentoring 6x60 minuta u 6 mjeseci

 • Mentoring podrška e-mailom - neograničeno

 • Pristup svim materijalima 6 mjeseci

 • Diplomu o završenom programu (uz polaganje ispita)

 •  Povlašteni uvjeti za upis na „A3“ akademski program za mentore, trenere, poduzetnike

 • Mogućnost affiliate partnera programa

Program se plaća u cijelosti. Po uplaćenom programu, dobijate pristup svim lekcijama i dogovarate individualni mentoring .

Podaci za uplatu programa 2024.

IBAN:PBZ 

HR9123400091160492720

subjekt: PRO-ACTION

opis plaćanja: online program

poziv na broj: VAŠ OIB

 iznos: 890 eur 

 

 

Po izvršenoj uplati, dobijate LOG IN i pristup edukacijskoj platformi kao i prvi sat konzultacija i mentoringa individualno, uživo ili online.

* Tečaj eur/hrk: 7,53450

bottom of page