O MAJI

EW207772.jpg

Maja PROvić rođena je 1974. u Vukovaru.

 

Od kako zna za sebe, kroz život ide s velikom količinom energije, orijentirana pomaganju ljudima i PROaktivnim načinom razmišljanja kao odgovorom na životne izazove.

30 godina živjela je u Osijeku, srcu Slavonije. Sretna je majka 26. godišnje kćeri Una Matee koja je danas njezin manager i suosnivač Akademije.

Ljubiteljica i vlasnica konja, koji su isprepleli njezinu mindfulness priču.

U svojih 25 godina rada, 4 puta mijenjala je profesiju. Po struci medicinska sestra s nekoliko godina rada na odjelu Kirurgije.

Promjenom zanimanja 1994. preko 10 godina, radila je u predškolsko-pedagoškoj ustanovi, kao odgojiteljica djece jasličke dobi, gdje je stekla neprocjenjivo životno iskustvo u radu s najmlađima.

2004. godine, nakon završenog magisterija smjer Marketing, započinje karijeru u segmentu financija i marketinga te ostaje na voditeljskim pozicijama punih 17 godina.

2008. godine, uslijed vala velikih zdravstvenih i obiteljskih izazova, započinje proces samo-transformacije svijesti i kreće na put osobne promjene.

Danas radi  i djeluje kao motivacijski govornik, trener mindfulness vještina i svjesnog razmišljanja, autorica je dvije knjige i prvih regionalnih mindfulness kartica za svaki dan, suosnivač „A3 mind & mindfulness Academy Croatia“ i online edukacijske platforme MINDSHIFT & MINDFULNESS, autorica edukacijskog youtube kanala Maja Provic ZDRAVE MISLI i svoje prve konferencije THINKING POWER koja je okupila 650 ljudi iz regije.

2016.

certificirani trener mindfulnessa i life & mind coach, belgijska akademija Inge Rock

2017.

2018.

2019.

2020.

2021.

2022.

Održala je 1.100 sati edukacije besplatno i pokrenula svoje autorske programe

Izdaje svoju prvu knjigu „Misli, kreni i ostvari SVE“, o buđenju svjesnosti potencijala pojedinca.

Održava brojne seminare i edukacije kroz autorski program „MINDFULNESS ŽIVOT SADA“ i ekskluzivni autorski program „A3 – pokreni, potakni i ostvari promjenu“.

Održala je “THINKING POWER 20”, svoju prvu autorsku konferenciju za 660 ljudi.

Predavač programa za mlade, pod pokroviteljstvom UNICEF-a.

U istoj godini pokreće MINDSHIFT ONLINE, prvu hrvatsku online edukacijsku platformu s mentoringom u živo, u trajanju 6. mjeseci.

Izdaje svoju drugu knjigu “MINDFULNESS – ŽIVOT SADA” I prve regionalne “MINDFULNESS KARTICE ZA SVAKI DAN”, čija je prva naklada rasprodana u svega dva mjeseca. 

Autorica prve MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJE.

Sa kćeri Una Mateom, osnovala je “A3 – mind&mindfulness ACADEMY” za trenere, edukatore, motivatore i karijeriste.