top of page

MINDSHIFT PROGRAM

  • 6 mjeseci online programa + individualni mentoring uživo 3x60 min

  • Neograničena e-mail podrška

  • Preko 60 lekcija i radnih materijala

URBANI MINDFULNESS

  • Ubrzani online tečaj u trajanju 14 dana

  • Ovaj mini tečaj potaknut će vas na zaigranost i otvaranje svjesnog uma. To će vam pomoći da budete na svjesnoj razini rješenja i znatiželje u bilo kojem trenutku života

EDUKACIJA ZA FIRME

  • In house edukacije za firme

  • Odgojno obrazovne ustanove

  • Edukacijske centre i sve koji žele uvesti mindfulness praksu

ŠTEFKA CICMANOVIĆ ZIMET, SLOVENIJA

Moja 4-člana obitelj, završila je ovaj program kod Maje koja je odlična osoba, trenerica i mentorica. Naučila sam gledati iz druge perspektive na sebe, moj osobni i profesionalni život, počela se voljeti i brinuti za sebe i upoznala predivne ljude koji razmišljaju slično. Pokrenula sam privatan posao i u programu već ostvarila zaradu. Odlično iskustvo i najbolja škola za život dosada! Tko uvidi da nije zadovoljan svojim životom i želi promijeniti nešto, ovo je najbolji način da vam uspije!

ISKUSTVA POLAZNIKA

IVANA SERTIĆ, ZAGREB

Apsolutne preporuke za Mastermind program - to je program koji je mene najviše prodrmao i "prežicao" moje misli i nakon toga više ništa nije isto!! Od srca preporučujem sve Majine programe i nju kao mentora - predivna je osoba, vrlo energična i puna znanja kojeg nesebično dijeli. Uz Majinu zaraznu energiju, dobivate i set noževa - točnije vaše potisne rakete ;)) To su različite, sve redom super žene koje sam upoznala, a danas neke od njih s ponosom zovem prijateljicama! Divno je imati podršku na putu vlastitog osobnog razvoja.

LORENA MUDRAŽIJA, ITALIJA

Da mi je netko rekao u januaru ove godine da ću u septembru već pokrenuti moj hobi u nešto ozbiljnije i da ću biti autorica knjige " Dnevnik uspjeha" ne bi nikad ama baš nikad povjerovala. Program je tako jednostavan i u isto vrijeme tako moćan da djela pričaju sama. Meni lično je pomogao da izađem iz zone komfora I da učvrstim  vjeru u život i u sopstvenu moć. Predivno je vidjeti gdje sam danas u odnosu na prije par mjeseci i ko zna gdje ću biti sutra.

bottom of page